NAŠA POSLOVALNICA JE ZAPRTA! POŠILJANJE POTEKA NEMOTENO!
0Košarica

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dostava in vračila

PLAČILNE METODE
Plačilo po povzetju- plačilo po povzetju je primerno ob primeru, če želite, da vam blago dostavimo na željen naslov. Blago plačate dostavljalcu ob prevzemu.
Plačilo po predračunu- plačilo na transakcijski račun podjetja TADA d.o.o.

DOSTAVA
Za dostavo skrbi dostavna služba GLS.
Trudimo se, da naročeno blago odpošljemo najkasneje naslednji delovni dan po naročilu.
Pridržujemo pa si pravico, da blago pošljemo tudi kasneje, vendar nikoli dlje kot 5 delovnih dni po prejemu naročila.

STROŠKI POŠILJANJA
Strošek pošiljanja je 3,50€ in velja za Slovenijo. Za tujino je strošek pošiljanja po dogovoru.

REKLAMACIJA IN ZAMENJAVA
Izdelke lahko brez navedenega razloga vrnete v roku 14 dneh od datuma prejema pošiljke, kar pa nam morate javiti na naš naslov patrizia.ljubljana@gmail.com.Mi vam bomo poslali Obrazec vračila blaga, ki ga boste nato izpolnili in nam ga poslali skupaj z izdelki. Vračilo denarja bomo opravili najkasneje v roku 14 dni od prejetja vrnjene pošiljke. Edini strošek, ki ga prevzamete nase, je neposredni strošek vračila blaga.

Če opazite napake na vašem kupljenem izdelku, ga takoj reklamirajte. V tem primeru vam bomo poslali Reklamacijski obrazec, ki ga boste nato izpolnili in nam ga poslali skupaj z izdelkom na naš naslov. V roku 8 dni od prejema vaše reklamacije, vam bomo odgovorili o rešitvi reklamacije.

Za reklamacijski razlog se ne štejejo poškodbe pri nošenju in staranju nakita in pa kakršnekoli poškodbe, ki nastanejo zaradi nepravilnega nošenja, pomanjkanja nege, nesreč (praske, udarci, udrtine, zdrobljen ali počen kristal) in neupoštevanja naših navodil, ki so priložena pri vsakem nakupu nakita.

Prav tako se ne upoštevajo razne spremembe v izgledu in lesku nakita kot posledica učinkovanja raznih slanih in ostalih kemičnih spojin.